2016. szeptember 21., szerda

Közelgő események :O)

 Egy kis aktuális ez+az....ezen a héten hétvégén Vecsésen a Káposztafeszten kínálom portékáimat. Tavaly rossz emlékekkel távoztam innen, mivel ellopták a táskámat, benne mindenemmel-szó szerint mindenem benne volt :O( Azóta sem lett meg semmim...Fél napot ültem a rendőrségen, 1 napig szakadt az eső....ennek ellenére ez egy szuper jó rendezvény, ezért MEGYÜNK az idén is :O) :O) :O) Tehát szeptember 24-25. VECSÉS...gyertek sokan és keressetek minket bent a rendezvény területén :O)
Készülnek már a 2017-es Purinka HATÁRIDŐNAPLÓK....tavaly többen jeleztétek, hogy lemaradtatok róla, úgyhogy most legyetek résen, mert hamarosan töltöm fel a bolt polcaira. Lesz mindenféle méretben és elrendezésben!!! :O) NYEREMÉNYJÁTÉKOT is fogok majd indítani, ahol akár nyerhettek is egyet magatoknak :O)
Imádom a munkámat, a családom mellett ez az életem....a másik szívem csücske a lakberendezés, ami mostanában kicsit háttérbe szorult, nem vállalok ilyen jellegű munkákat, sajnos nem lehet mindent egyszerre csinálni....viszont kiélem ezt az ambíciómat a saját házunkon :O) Hamarosan jövök egy anyaggal, amiben bemutatom, hogyan lehet fillérekből átalakítani egy szobát...6 év után ráuntam a hálószobánkra, teljesen más hangulatra vágytam, még kell néhány kiegészítő és teljes lesz az átalakítás....ha elkészült mutatom az eredményt :O)....és a végére egy jó hír!!! Az idén VÉGRE NYITVA LESZ a boltom karácsony előtt, rengeteg szépséggel készülök, folyamatosan lehet vásárolni a webshopból egészen az utolsó napokig. Csak és kizárólag kész termékeket árusítok, így nem kell várni, akár 1-2 munkanap alatt is lebonyolítható az adásvétel!!!

ÉRDEMES NYOMON KÖVETNI, hogy mik kerülnek fel a bolt polcaira, és ha tetszik valami, lecsapni rá, mert nem szoktam pontosan két egyforma terméket készíteni :O)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése