2013. szeptember 30., hétfő

Tulipánok, pöttyök, csipkék

 Újabb pöttyös szett...nem tudok elszakadni ettől a mintától, mert annyi lehetőség van benne :O) Most egy rózsaszín-zöld, tulipános, csipkés garnitúrát kreáltam, ami egyelőre három darabos, díszpárna, bunting és falikép...de tovább bővíthető tetszés szerint. Komplett garnitúra is rendelhető ezzel a mintával, ágynemű, fejvédő, zsebes tartó, falvédő...stb. Keress bátran és írj üzenetet ( jepu@t-email.hu )...én megtervezem és elkészítem a babaszoba/gyerekszoba teljes berendezését, a textil garnitúráktól a dekorációkig!

A három termékből álló szettet itt találod, de természetesen minden darab külön is megvásárolható: http://www.meska.hu/ProductView/index/7813962 m hosszú bunting, bővebben itt: http://www.meska.hu/ProductView/index/780766 30cm*50cm-es díszpárna, bővebben itt: http://www.meska.hu/ProductView/index/78077820cm*20cm-es falikép, névvel v. név nélkül is rendelhető, bővebben itt: http://www.meska.hu/ProductView/index/779499

Végül egy kis inspiráció, ha rózsaszín-zöld szobát álmodtál a kicsi lánynak...keress bátran és én segítek megvalósítani :O)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése