2012. augusztus 8., szerda

Pöttyöskék

 Nagy kedvenceim a pöttyök-persze attól függ hol, ha a két csemetémen jelennek meg, annak kevésbé örülök- de anyagokon, falon, tapétán, ruhán és igazából bármin imádnivalónak találom. Egyre több termékemhez használok pöttyös anyagot, játékos, vidám, mosolyt fakasztó kombinációk hozhatók ki belőlük. Elsősorban gyermekeknek szánt dolgokhoz tudjuk elképzelni, de miért ne lehetne erre a motívumra építeni például egy konyha berendezését?!
Mindenféle színkombinációban mutatós, én hármat álmodtam most meg.

A klasszikus piros-fehér pöttyök édes, játékos hangulatot teremtenek.....bevállalósabbak a konyha falát pöttyös tapétával is beboríthatják, de ha csak az alapvetően fehér konyhánkat dobjuk fel ilyen kiegészítőkkel, már az is elég.
(A képekre kattintva nagyban is megtekinthető!)

A kék-fehér kombináció romantikus, megnyugtató, letisztult elegyet alkot, viszont, ha megfűszerezzük egy kis pirossal és rózsákkal, lendületesebb, pezsgőbb enteriőrt kapunk. Bátran használjunk ilyen színeket a konyhánkban, aki vidéki, romantikus, rusztikus, country vagy mediterrán konyhát álmodott magának, annak tökéletes választás a pöttyös és a rózsás minta.


Gyerekszobába pedig egyenesen tökéletes választás:)))))) Na itt aztán tényleg szabadjára lehet engedni a fantáziánkat, bármilyen színben és bárhol alkalmazhatjuk a pöttyöket. A lelkesedésem azért is ilyen nagy, mert most egy pöttyös kislányszoba megálmodása a feladatom, annyit elárulok, hogy  a piros-nyers színkombináció fog dominálni, ha elkészül bemutatom majd itt a blogomon is:)))))))))))

Babaszobába, de akár nagyobb gyerkőcöknél is a pasztell, halvány színek kombinálása édes, imádnivaló hangulatot termet. Viszont nem csak a kislányok szobája lehet pöttyös, a kisfiúknál is nagyon sok színkombinációban használható.
A konyhán és a gyerekszobán kívül is alkalmazhatunk pöttyöket, akár egy modern nappali vagy fürdőszoba alapmotívuma is lehet, például fekete-fehér-szürke színösszeállításban egy legénylakásban is jól mutat:)))))))


Szóval imádjuk a pöttyöket, mindegy, hogy aprók vagy nagyok, mindegy milyen színűek bátran használhatjuk őket, az eredmény garantáltan egyedi, játékos és mosolyt fakasztó lesz:))))))))))

Íme még néhány pöttyöske a kreálmányaim közül:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése