2012. február 28., kedd

Kis kert, nagy ötletek

  Már alig várom, hogy végre birtokba vehessük az udvart, a kedvenc "stresszűző" tevékenységem a kertészkedés. Imádok azon ügyeskedni, hogy lehet meglévő, régi, kopott, másra már nem használható dolgokat felhasználni, beilleszteni, újragondolni:)

  Számomra egy kert akkor szép és érdekes, ha olyan, mint egy kiállítás. Pont úgy végig lehet menni, megállni, megcsodálni, minden apró részletét megfigyelni, magunkba szívni a szépségeit, mint amikor egy kiállítás darabjait tekintjük meg. Most egy ilyen kertet fogok bemutatni:) Minden szegletében kreatív ötletekkel, leleményes megoldásokkal, meglepetésekkel találkozunk. Kedves ismerőseim portája nem mindennapi:)))Látszik, hogy szívvel-lélekkel tervezték, gondozzák...és a kert ezt mind meg is hálálja!


 Az egyik személyes kedvencem ez a régi, kopott létra, amit virágállványnak neveztek ki....


...a másik pedig ez a törött itató:)))


A pici tavacskában aranyhalak úszkálnak:)
Bontott raklapokból készült kerítés...micsoda szuper ötlet!Jön a tavasz!!! Lehet inspirálódni, ötleteket gyűjteni:))) A lényeg, hogy ne dobjunk ki semmit, mert a kertben még hasznát vehetjük, legyen az egy régi, kopott létra vagy egy összetört beton itató:)))

A bemutatott kert a Csodakert  áprilisi számában is látható lesz majd!!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése